top of page

Vi är hundens bästa vän!

MATS BJÖRKSKÄR, ÄGARE NORDIC HUNDFODER:

Maten tillverkas i eget kök

"Efter många år som hundförare inom säkerhetsbranschen har jag ett stort hjärta för djuren och förstår hundens behov av en näringsrik kost. Därför ligger fokusen i vår produktion inte i vinsten, utan i hundens välmående. Vi vet att maten vi säljer gör gott för hunden på såväl utsidan som insidan. 

 

Nordic Hundfoder tillverkas på Saltö i Blekingska Karlskrona. I fabriken använder vi oss endast av de bästa svenska råvarorna som köps in från Skövde Slakteri och Ugglarp Slakteri. Hundens kost ska bestå av 30 % nötkött, 30 % vom och resterande vegetabiliska  produkter. Vi tillsätter själv vitaminer och

mineraler i vårt  färskfoder för att vara säkra på att inget slarvas med. 

 

Vi följer alltid jordbruksverkets rekommendationer och  transporten från leverantören till oss sker i obruten kylkedja – allt för att din hund ska få det absolut bästa. Vi tar inga genvägar för att nå resultat. Nordic Hundfoder tillverkas i eget kök efter hundens behov och begär."

Mats Björkskär 
Ägare Nordic Hundfoder
​​​​​​​​​​​​

Vad din hund äter är grunden till hur din hund mår. Nordic hundfoder är framtaget för att ge din bästa vän all den näring som behövs för att hålla sig stark, frisk och aktiv. 

 

Vårt färskfoder innehåller endast svenska råvaror och alla våra produkter är veterinärkontrollerade.

Vi garanterar dig ett foder som alltid håller högsta kvalité. Ett foder som motverkar sjukdomar och allergier. Ett foder framtaget för att din hund ska älska varje måltid.

VÅR FILOSOFI:
Kvalitet, kvalitet och ... kvalitet!

bottom of page